Over ons

Scara Fashion, een prachtige boetiek voor modebewuste dames op de huidige locatie sinds 1992. Opgestart door Rita De Lille, die reeds de 2de generatie was. Na verloop van tijd groeide de zaak en werd het een echte meerwaarde voor het shoppen in Heist-Aan-Zee. Een dagje winkelen aan zee is dus zeker niet compleet zonder een bezoekje aan deze prachtige winkel. Sinds enkele jaren is de zaak overgelaten naar de 2de generatie. Zoon Stephan & dochter Nathalie nemen nu de fakkel over en werken met hart en ziel verder zoals Rita jarenlang deed. Familiebedrijven zijn de mooiste bedrijven die er zijn! Samen met hun team staan ze altijd paraat om klanten verder te helpen tot ze met een grote glimlach de winkel verlaten op een heel vertrouwelijke manier.

De zaak biedt nationale en internationale topmerken aan zoals Caroline Biss, Giovane, Marccain, (een grote collectie) van Ribkoff, Due Amante,... Allemaal stuk voor stuk topkwaliteit! Met unieke creaties, hoogwaardige materialen en originele modellen zetten we de vrouwelijke schoonheid en elegantie in de kijker. De verfijnde details in onze collecties accentueren de vrouwelijke gratie.

Kom tijdens het winkelen zeker langs bij ons in de zaak. Wij staan steeds klaar, 7 op 7, om u bij te staan bij het kiezen van een stijlvolle outfit zowel avondkledij als alledaags met bijhorende accessoires. Altijd welkom!


Onze winkel


Ons team

Nathalie

Nathalie Colpin
Bestuurder


scara team

scara team .
.